Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Ευ.Βενιζέλος
Συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά Π.Φασούλα είχε τη Δευτέρα ο Ευ.Βενιζέλος. Αναφερόμενος στην Εθνική Συνδιάσκεψη ο υποψήφιος για την προεδρία δήλωσε αισιόδοξος από τα μήνυμα που έλαβε και τόνισε ότι οι ανατροπές στο πολιτικό σύστημα πρέπει να ξεκινήσουν από το ΠΑΣΟΚ.
30
Στον Πειραιά βρέθηκε τη Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Π.Φασούλα. Αναφερόμενος στην Εθνική Συνδιάσκεψη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ δήλωσε αισιόδοξος από τα μήνυμα που έλαβε και τόνισε ότι οι ανατροπές στο πολιτικό σύστημα πρέπει να ξεκινήσουν από το ΠΑΣΟΚ.
Ο δήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα ότι -όπως και στο παρελθόν- ο Ευ.Βενιζέλος θα εξακολουθήσει να είναι στο πλευρό του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η παρουσία του στον Πειραιά έχει συμβολικό χαρακτήρα: «Η διαδικασία της 11ης Νοεμβρίου δεν αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ, αφορά όλη την κοινωνία. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε προβλήματα, να στρέψουμε την προσοχή του κόσμου στην ανάγκη να ανατραπούν καταστάσεις . Και μια τέτοια κατάσταση είναι η κατάσταση του Πειραιά.»
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι υπάρχει ένα ρεύμα που δείχνει ότι χρειάζονται ανατροπές στο πολιτικό σύστημα και αυτές πρέπει να ξεκινήσουν από το ΠΑΣΟΚ.
«Το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρησε το 1974 και πρέπει να ξαναπρωτοπορήσει τώρα» κατέληξε.
Το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κίνηση Δικηγόρων για την υποστήριξη του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Έρχονται δύο νέα κύματα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πότε θα «χτυπήσουν»
- Σικελία: Πάνω από χίλιοι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εξαιτίας κατολίσθησης
- «Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα» – Συλλυπητήρια για την τραγωδία στα Τρίκαλα από την αμερικανική πρεσβεία
- ICE – SS – Εκτελεστές: Ανατριχίλες ξυπνά η ναζιστική αισθητική του διοικητή της Συνοριακής Φρουράς του Τραμπ
- Απίστευτη δύναμη ο Πολονάρα: «Ήμουν στα πρόθυρα του θανάτου, αλλά θα επιστρέψω στα γήπεδα ως τις 20 Μαρτίου»
- Στέλαν Σκάρσγκαρντ: «Μην προσπαθείς να είσαι τέλειος. Πες στα παιδιά σου: συγγνώμη, είμαι άχρηστος, αλλά σας αγαπώ»
