Επίθεση με αυτοσχέδιο μηχανισμό κατά του γραφείου του Α.Λυκουρέντζου
Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 22:20 του Σαββάτου στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Α.Λυκουρέντζου, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Από την έκρηξη προκληθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά.
95
Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 22:20 το βράδυ του Σαββάτου στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Α.Λυκουρέντζου, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε τραυματίστηκε ελαφρά ο ένοικος διπλανού διαμερίσματος στην προσπάθειά του να σβήσει τις φλόγες, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στην είσοδο. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, στις 22:00, περίπου 15 άτομα που φορούσαν κράνη προξένησαν φθορές εξωτερικά στο γραφείο που στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία στο Παλαιό Φάληρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ πλησιάζουν το Ιράν, αλλά ο Παχλαβί δεν θα το κυβερνήσει ποτέ
- Γαλλία: Η Βουλή υπερψήφισε την απαγόρευση χρήσης των κοινωνικών δικτύων σε παιδιά κάτω των 15 ετών
- Δασμοί Τραμπ – Η Νότια Κορέα θέλει συνομιλίες με τις ΗΠΑ «το συντομότερο δυνατόν»
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό


