Αφγανός κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του στον Κορυδαλλό
Ένας 27χρονος Αφγανός κρατούμενος βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής απαγχονισμένος στο κελί του στον Κορυδαλλό. Προκαταρκτική εξέταση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε εντολή για ΕΔΕ.
28
Ένας 27χρονος Αφγανός κρατούμενος βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής απαγχονισμένος στο κελί του στον Κορυδαλλό.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, το οποίο διενεργεί προκαταρκτική εξέταση, ενώ ειδοποιήθηκαν η σήμανση και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του υποδίκου και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ πλησιάζουν το Ιράν, αλλά ο Παχλαβί δεν θα το κυβερνήσει ποτέ
- Γαλλία: Η Βουλή υπερψήφισε την απαγόρευση χρήσης των κοινωνικών δικτύων σε παιδιά κάτω των 15 ετών
- Δασμοί Τραμπ – Η Νότια Κορέα θέλει συνομιλίες με τις ΗΠΑ «το συντομότερο δυνατόν»
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό


