96

Σε νέες συμπληρωματικές εξετάσεις υποβλήθηκε την Πέμπτη ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο νοσοκομείο «Τζάκσον Μεμόριαλ», του οποίου η μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον δρ. Ανδρέα Τζάκη.

Παράλληλα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το είδος της θεραπευτικής αγωγής που θα ακολουθήσει ο Αρχιεπίσκοπος, επειδή οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων, ενώ άγνωστο είναι και το που θα ακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή.

Ο θεράπων ιατρός του Αρχιεπισκόπου, σε δηλώσεις αναφορικά με την ασθένεια του κ. Χριστόδουλου τόνισετην «εξαιρετικά σπάνια μορφή μεταστάσεων», ενώ συμπλήρωσε πως πρόκειται για ένα «μοναδικό φαινόμενο».

Εν τω μεταξύ, τηλεφώνημα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο δέχτηκε την Πέμπτη ο κ. Χριστόδουλος ενώ στο δωμάτιό του τον επισκέφτηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αλέξανδρος Μαλλιάς.

Σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Χριστόδουλου, «ο Μακαριότατος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά περιμένει να δει τι θα του προτείνουν οι γιατροί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ