Συνολικά 62 χρόνια κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στον Ν.Παλαιοκώστα
Για τρεις από τις πέντε υποθέσεις κρίθηκε ένοχος ο Νίκος Παλιοκώστας ο οποίος οδηγήθηκε την Πέμπτη στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Συνολικά το δικαστήριο, του επέβαλε 62 χρόνια κάθειρξης. Τη συμμετοχή σε μία μόνο ληστεία ομολόγησε ο 47χρονος.
96
Για τρεις από τις πέντε υποθέσεις κρίθηκε ένοχος ο Νίκος Παλιοκώστας ο οποίος οδηγήθηκε την Πέμπτη στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Συνολικά το δικαστήριο, του επέβαλε 62 χρόνια κάθειρξης.
Ο 47χρονος κατηγορείτο πρώτον, για αρπαγή και εκβίαση από κοινού μαζί με τον αδελφό του, του επιχειρηματία Αλέξανδρου Χαΐτογλου, το Δεκέμβριο του 1995 και για άλλες τέσσερις ληστείες σε τράπεζες και ένα σούπερ μάρκτετ από το 1992 μέχρι το 2005.
Ο Ν.Παλαιοκώστας κρίθηκε ένοχος για την απαγωγή του επιχειρηματία, και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 25 ετών.
Για τις δύο ένοπλες ληστείες, στην Κατερίνη, άρπαξε 12.000, και τη Θεσσαλονίκη, 15 εκατ. δραχμές το δικαστήριο, του επέβαλε κάθειρξη 19 και 18 ετών αντίστοιχα.
Από πέντε τις κατηγορίες ο Νίκος Παλαιοκώστας ομολόγησε μόνο την ένοπλη ληστεία στην Κατερίνη, ενώ αρνήθηκε όλες τις άλλες.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βιολάντα: Πανελλαδική απεργία στον κλάδο τροφίμων στις 3 Φεβρουαρίου
- Χαμηλές θερμοκρασίες, μεγάλη όρεξη: Γιατί πεινάμε περισσότερο τον χειμώνα;
- Καιρός – Κακοκαιρία: Έρχονται νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού χρειάζεται προσοχή
- Παραιτήσεις στην Πινακοθήκη του Οντάριο μετά την απόρριψη έργου της Ναν Γκόλντιν λόγω κατηγοριών περί «αντισημιτισμού»
- Η επιστήμη ξέρει αν η εκδίκηση είναι «ένα πιάτο που τρώγεται κρύο»
- Εισιτηριοδιαφυγή: Σφίγγει ο κλοιός στις συγκοινωνίες

