Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκόρερ ο Μπλάνκο στο φιλικό 3-1 της ΑΕΚ επί του Θρασύβουλου

Σκόρερ ο Μπλάνκο στο φιλικό 3-1 της ΑΕΚ επί του Θρασύβουλου

Με 3-1 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Θρασύβουτλου στο μεταξύ τους φιλικό. Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ είδε τον Μπλάνκο να σκοράρει και τον Μάχο να παίζει για ένα ημίχρονο, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουργκ (την Πέμπτη), για τον Α γύρο του Κυπέλλου UEFA.

26

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Θρασύβουλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Φυλής. Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουργκ (την Πέμπτη), για τον Α΄ γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Για πρώτη φορά -έστω και σε ανεπίσημο αγώνα- την εστία της Ενωσης υπερασπίστηκε (στο πρώτο ημίχρονο) ο Μάχο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9΄ με τον Αναστασάκο, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα ο Ασκαράτε, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ριβάλντο.

Στο 50΄, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μανού, ο Μπλάνκο με νέα κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον «Δικέφαλο», ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89΄ ο Τόφας, και πάλι με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Παππά.

Στα αξιοσημείτωτα το επεισόδιο του Αλβες με παίκτη των γηπεούχων.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κωστάκης, Μιγκέλ, Μπαριέντος (75΄ Φράγκος), Σαρ (46΄ Μπελεγρίνης), Αναστασάκος, Βασιλείου, Λιαπάκης (53΄ Κατσίκης), Μανίκας (61΄ Μπρης), Ρόκας, Σπυρόπουλος (46΄ Δήμος), Σωτήρχος (55΄ Γκάγκας).

ΑΕΚ: Μάχο (46΄ Μορέτο), Ράμος, Αρουαμπαρένα (67΄ Αμαραντίδης), Ασκάρατε (46΄ Τόζερ), Ζεράλντο Αλβες, Καφές, Ενσαλίβα, Μανού (67΄ Παππάς), Ζούλιο Σέζαρ (46΄ Ντιούφ), Ριβάλντο (61΄ Τόφας), Μπλάνκο.

Φερέρ: Αντιδράσαμε σωστά

«Τέτοιου είδους φιλικά είναι καλά, γιατί μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να αντιδράσουμε άμεσα και να ανατρέψουμε το σκορ. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε περισσότερη δύναμη ενόψει Σάλτσμπουργκ» δήλωσε ο Σέρα Φερέρ.

Αναφορικά με την ενέργεια του Αλβες να χτυπήσει έναν αντίπαλό του, ο Ισπανός τόνισε: «Δεν πρέπει να έχει τόσα νεύρα. Πάντως, μίλησα μαζί του στα αποδυτήρια και μου είπε ότι ζητάει συγγνώμη για την ενέργειά του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Τσιτσιπάς: «Το να είμαι Έλληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σα να τρώω πίτσα στη Ρώμη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι δηλώνοντας ενθουσιασμένος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024