28

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί για την πορεία της υγείας του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και εκτιμούν ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο από το Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Η σταθεροποίηση της κατάστασης του Αρχιεπισκόπου κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει η μεταμόσχευση ήπατος που έχουν αποφασίσει οι θεράποντες ιατροί με τη συμμετοχή του διάσημου χειρουργού Δρ Ανδρέα Τζάκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να μεταβεί στο Μαϊάμι για την επέμβαση εντός των επόμενων έξι εβδομάδων, όπου και εκτιμάται ότι θα παραμείνει έως το τέλος του έτους.

Την Κυριακή τον κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκαν στο Αρεταίειο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης και η γνωστή ηθοποιός Αννα Καλουτά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ