Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του 24χρονου αστυνομικού
Σημαντική βελτίωση παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης η υγεία του 24χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους το βράδυ της Παρασκευής στο Ελληνικό.
38
Σημαντική βελτίωση παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης η υγεία του 24χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από το γήπεδο μπέιζμπολ στο Ελληνικό, όπου γινόταν συναυλία ροκ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός αστυνομικός διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά όπως λένε οι γιατροί είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πουν με βεβαιότητα αν θα έχει ή όχι προβλήματα μετά την ανάρρωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νιγηρία: Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα τζιχαντιστών στην πολιτεία Μπόρνο
- Δύο πράκτορες πυροβόλησαν τον Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ ανακοινώνει σχέδια για την πυρηνική αποτροπή
- Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν «με πρωτοφανές πλήγμα» – Και λέει ότι «θα αποτρέψει ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»
- Βιολάντα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο διαρροής προπανίου στο εργοστάσιο
- To Ιράν δημοσιεύει βίντεο – επίδειξης δύναμης την ώρα που drone πετάει πάνω από το αεροπλανοφόρο

