Ο Σεμπάστιαν Φωκς είναι ο συγγραφέας μιας νέας περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ
Ο Σεμπάστιαν Φωκς θα είναι ο συγγραφέας που θα γράψει το επόμενο επίσημο λογοτεχνικό βιβλίο με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ. Το ίδρυμα Φλέμινγκ ανέθεσε στον Φωκς την συγγραφή μιας νέας περιπέτειας με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ιάν Φλέμινγκ.
91
Ο Σεμπάστιαν Φωκς θα είναι ο συγγραφέας που θα γράψει το επόμενο επίσημο λογοτεχνικό βιβλίο με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ. Το ίδρυμα Φλέμινγκ ανέθεσε στον Φωκς την συγγραφή μιας νέας περιπέτειας με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ιάν Φλέμινγκ.
Το βιβλίο έχει ήδη γραφτεί, θα εκδοθεί τον επόμενο Μάιο και θα έχει τίτλο Devil May Care. Η υπόθεση εξελίσσεται το 1967, «όταν ο Μποντ είναι κατεστραμμένος, γερασμένος και ουσιαστικά είναι η επιστροφή ενός παλαίμαχου για μια τελευταία ηρωική αποστολή» λέει ο Φωκς.
Το βιβλίο θα περιέχει όλα τα κλασικά στοιχεία του ήρωα, αλλά θα του προσδώσει μία νέα ευαισθησία. «Έχει χηρέψει και έχει περάσει πολλά άσχημα γεγονότα… Είναι λίγο πιο ευάλωτος από κάθε άλλο προηγούμενο Μποντ, αλλά την ίδια στιγμή είναι γενναίος και ερωτικός» δηλώνει ο Φωκς.
Ο 55χρονος Φωκς, ο οποίος είναι γνωστός για τα βιβλία –The Girl at the Lion d’Or, Birdsong και Σάρλοτ Γκρέι- είπε επίσης ότι η απόφαση του ιδρύματος Φλέμινγκ υπήρξε μεγάλη τιμή γι αυτόν.
Ο Ίαν Φλέμινγκ έγραψε 14 βιβλία με ήρωα τον διάσημο κατάσκοπο. Περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίωνέχουν πουληθεί από το 1954, οπότε εκδόθηκε το Casino Royal. Ο συγγραφέας πέθανε το 1964.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442