Για απαξίωση του ΕΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Χρ.Πρωτόπαπας
Για πολιτική εγκατάλειψης και απαξίωσης του ΕΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας. Kλιμάκιο υπό τον βουλευτή επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων των Χανίων.
30
Για πολιτική εγκατάλειψης και απαξίωσης του ΕΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση, ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας. Kλιμάκιο υπό τον βουλευτή επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων των Χανίων.
Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για πολιτική εγκατάλειψης και απαξίωσης του ΕΣΥ. «Υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό, ανυπαρξία νέων υποδομών, 144 κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής σε όλη τη χώρα κλειστά, τα χρέη των νοσοκομείων διευρύνονται, οι προμήθειες γίνονται με απευθείας αναθέσεις» τόνισε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα ιδιαίτερα στον τομέα των θεραπευηρίων ψυχικών παθήσεων, αλλά και στην απουσία πολιτικής για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών.
«Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να προχωρήσει το δημόσιο σύστημα υγείας, ουσιαστικά τα εγκαταλείπει όλα στον ιδιωτικό τομέα και αυτό έχει δυσάρεστες επιπτώσεις, γιατί αυξάνει τις ιδιωτικές δαπάνες υγείας και διευρύνει τις ανισότητες.
» Ο κύριος Αβραμόπουλος με τα θα κερδίζει πολιτικό χρόνο, αλλά όπως λέει ο λαός, κοντός ψαλμός αλληλούια» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ζήτημα εμπιστοσύνης
- Ουκρανία – Ρωσία: Σχεδόν 2 εκατ. θύματα στις τάξεις των στρατών των δυο χωρών (CSIS)
- Η εξάρτηση της παγκόσμιας οικονομίας από το δημόσιο χρέος
- Ο πρώην αντιπρόεδρος του Παναμά, Χοσέ Γκαμπριέλ Καρίσο, συνελήφθη με κατηγορίες για παράνομο πλουτισμό
- Ποια είναι η Tether και γιατί συσσωρεύει τόνους χρυσού που ανταγωνίζονται κυβερνήσεις;
- Γερμανία: Υπέρ μιας Ευρώπης «δύο ταχυτήτων» τάσσεται ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ

