Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Διαζύγιο από την τέταρτη σύζυγό του παίρνει ο Σαλμάν Ρουσντί
Ο ινδικής καταγωγής Βρετανός συγγραφέας Σαλμάν Ρουσντί, 60 ετών σήμερα, συναίνεσε στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγός του Πάντμα Λάκσμι και ζητεί σεβασμό από τα μέσα ενημέρωσης για η δύσκολη περίοδο που περνά.
Ο ινδικής καταγωγής Βρετανός συγγραφέας Σαλμάν Ρουσντί, 60 ετών σήμερα, συναίνεσε στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγός του Πάντμα Λάκσμι.
«Ο Σαλμάν Ρουσντί δέχθηκε να χωρίσει με τη σύζυγό του Πάντμα Λάκσμι, η οποία επιθυμεί να θέσει τέλος στον γάμο τους. Ο ίδιος ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης να σεβασθούν την ιδιωτική του ζωή κατά τη δύσκολη τούτη περίοδο» τονίζεται από το λογοτεχνικό πρακτορείο που τον εκπροσωπεί.
Η 36 ετών Λάκσμι, επίσης ινδικής καταγωγής, που έχει εργασθεί ως ηθοποιός, μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια, είναι η τέταρτη σύζυγος του Ρούσντι.
Ο Ρούσντι, που στις 16 Ιουνίου έλαβε τίτλο τιμής από την βασίλισσα Ελισσάβετ, έχει τη δυνατότητα πλέον να προτάσσει στο όνομά του τον τίτλο του σερ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!