
Νέα κεφάλαια στην υπόθεση των ομολόγων ανοίγουν από τη Δευτέρα
Νέα κεφάλαια στην υπόθεση των ομολόγων ανοίγουν τη Δευτέρα: το απόγευμα στη Βουλή θα συζητηθεί το αίτημα του ΠΑΣOΚ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών αποφασίζει για την άσκηση ποινικών διώξεων. Παράλληλα, επαναλαμβάνονται και οι έρευνες του Γ.Ζορμπά.
30
Νέα κεφάλαια στην υπόθεση των ομολόγων ανοίγουν τη Δευτέρα: το απόγευμα στη Βουλή θα συζητηθεί το αίτημα του ΠΑΣOΚ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών αποφασίζει για την άσκηση ποινικών διώξεων. Παράλληλα, επαναλαμβάνονται και οι έρευνες του Γ.Ζορμπά.
Όπως αναφέρεται στα Νέα, το ΠΑΣOΚ θα κινηθεί στη Βουλή με στόχο να αναδειχθούν μέσα από τη συζήτηση οι ευθύνες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και η προσπάθεια συγκάλυψης.
Τη στάση της κυβέρνησης θα καταγγείλει σήμερα με δριμύτητα στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου, διαμηνύοντας ότι το ΠΑΣOΚ ως κυβέρνηση θα αναζητήσει εκείνους που σχεδίασαν τη λεηλασία, ενώ βασικοί ομιλητές από την πλευρά της αντιπολίτευσης θα είναι και οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Από κυβερνητικής πλευράς, το βάρος της αντιπαράθεσης στη Βουλή θα σηκώσουν τα δύο συναρμόδια υπουργεία Oικονομίας και Απασχόλησης, που θα σταθούν στο «θεσμικό κενό» που υπήρχε για την αποτελεσματική διαχείριση των αποθεματικών των Ταμείων, ενώ θα δώσουν έμφαση και στην επαγγελματική δραστηριότητα της χρηματιστηριακής «Ακρόπολις» κατά την περίοδο των κυβερνήσεων του ΠΑΣOΚ.
Εξάλλου, τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Γ.Κολιοκώστας θα αποφασίσει αν θα ασκήσει τις ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου ή θα απαγγείλει τις κατηγορίες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Παράλληλα, επαναλαμβάνονται οι έρευνες της της Εθνικής Αρχής για τον Ελεγχο του βρώμικου χρήματος υπό τον Γ.Ζορμπά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Εύβοια – Πέντε νεαροί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
