Νεκρό βρέθηκε 14χρονο αγόρι σε φωταγωγό πολυκατοικίας
Ένα 14χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε φωταγωγό πολυκατοικίας κοντά στο Σταθμό Λαρίσης. Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί -το οποίο δεν ζούσε στη συγκεκριμένη πολυκατοικία- είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του πριν από ένα 24ωρο.
30
Ένα 14χρονο αγόρι,το οποίοείχε εξαφανιστεί από το σπίτι του πριν από ένα 24ωρο, βρέθηκε νεκρό σε φωταγωγό πολυκατοικίας κοντά στο Σταθμό Λαρίσης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί δεν ζούσε στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Οι γονείς του παιδιού είχαν ενημερώσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» την εξαφάνισή του.
O θάνατός του από τον ιατροδικαστή προσδιορίζεται χρονικά το βράδυ της Πέμπτης.
Από τα ίχνη που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σημείο, πιθανολογείται ότι το παιδί έπεσε από τον τρίτο όροφο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρό από εργάτες διπλανής οικοδομής, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λεωφορείο με μαθητές συγκρούστηκε με βαν στη Χαλκιδική – Τρεις τραυματίες
- Το άλλο το ανέκδοτο με τον Δημητριάδη σας το είπα;
- Εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: «Όλοι έλεγαν ότι μυρίζει στο εργοστάσιο – Δεν θα το καταθέσουν γιατί φοβούνται»
- Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Τσέλσι στην Ιταλία (vid, pics)
- Εκκλησία Κρήτης: Ολοκληρώθηκε η εκλογή των νέων μητροπολιτών στα Χανιά και στο Σπήλι
- Προς ολική αποκατάσταση το κτίριο της Ένωσης Αιγιαλιτών Αμοργού
