51

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων που άνοιξαν πυρ το πρωί της Τετάρτης με καλάσνικοφ εναντίον αυτοκινήτου και κατοικίας στην περιοχή της Βούλας.

Αγνωστοι άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο καλάσνικοφ εναντίον ενός αυτοκινήτου και ενός σπιτιού στη Βούλα, στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

H Αστυνομία αποδίδει την επίθεση σε προσωπικές ή άλλες διαφορές.

Το αυτοκίνητο Land Rover που χτυπήθηκε από πέντε σφαίρες ανήκει σε 41χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι, η οποία έχει αναλάβει τη φύλαξη καταστημάτων στην περιοχή της Βάρης και της Βάρκιζας κατά τις νυχτερινές ώρες. Ο 41χρονος βρισκόταν στην περιοχή για να επισκεφθεί τη μητέρα του.

Οι δράστες επέβαιναν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa και πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές το Land Rover, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Διαμαντοπούλου 1. Οι σφαίρες χτύπησαν και μια μεζονέτα στη διασταύρωση Διαμαντοπούλου και Δημοκρατίας, ο ιδιοκτήτης του οποίου όμως δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Οι άγνωστοι ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν, ενώ εγκατέλειψαν στο σημείο το καλάσνικοφ, που μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής Υπηρεσίας από τους αστυνομικούς.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ