Το σύνθημα της νίκης για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Τουρκία έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ. «Θέλω την Εθνική… Mercedes» είπε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, επηρεασμένος ίσως από το όνομα του νέου σπόνσορα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη παρουσίαση της επέκτασης της συνεργασίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της εταιρείας PROMOT Λαϊνόπουλος, η οποία θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής της Εθνικής ομάδας των ανδρών μέχρι το 2008.
Την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Γκαγκάτσης, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ και οι ποδοσφαιριστές Γιούρκας Σεϊταρίδης, Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Χαλκιάς, ενώ εκ μέρους της εταιρείας παραβρέθηκε η αντιπρόεδρος, Όλγα Λαϊνοπούλου.
Βασίλης Γκαγκάτσης: «Πριν από κάθε παιχνίδι παρουσιάζουμε νέες χορηγίες. Όλοι γνωρίζουμε την PROMOT Λαϊνόπουλος, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Είναι τιμή της Ομοσπονδίας που συνεργάζεται μαζί της. Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και στο μέλλον και να είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες και να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2008».
Ότο Ρεχάγκελ: «Όπως λειτουργεί με ποιότητα η Mercedes, εύχομαι να παίζει και η Εθνική ομάδα. Καλή συνεργασία στις δύο πλευρές».
Όλγα Λαϊνοπούλου: «Ευχαριστούμε την ΕΠΟ για την ευκαιρία που μας δίνει να συνεργαστούμε μαζί της. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1958, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού και κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις για 17 χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε την Εθνική ομάδα για τις χαρές και την υπερηφάνεια που μας έχει προσφέρει και πιστεύουμε ότι θα έρθουν και στο μέλλον το ίδιο δυνατές στιγμές. Θα βρισκόμαστε δίπλα στην Εθνική ομάδα, για να υποστηρίζουμε τους παίκτες, τον προπονητή και την οργάνωση. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τον αγώνα του Σαββάτου και πάντα νίκες».
Οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Χαλκιάς παρέδωσαν στην κ. Λαϊνοπούλου φανέλα της Εθνικής μας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Ο Βασίλης Τοροσίδης επισήμανε: «Η νίκη με την Τουρκία δεν δίνει μόνο τρεις βαθμούς, δίνει και την πρόκριση. Είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης».
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισε: «Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Είναι καθοριστικός αυτός ο αγώνας, αλλά δεν είναι ο τελευταίος».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».