Σε τροχιά ανόδου το Χαϊδάρι μετά την ανατροπή επί του Εθνικού
Στο παιχνίδι της ανόδου στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας μπήκε εκ νέου το Χαϊδάρι, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Εθνικού με 3-1, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0 με κεφαλιά του Καραμαλίκη, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στην επανάληψη.
Στο παιχνίδι της ανόδου στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας μπήκε εκ νέου το Χαϊδάρι, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Εθνικού με 3-1, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.
Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0 με κεφαλιά του Καραμαλίκη, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στην επανάληψη.
Το Χαϊδάρι έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσαμπουρή στο 58 κι έξι λεπτά αργότερα με μακρινό σουτ του Τάτου πήρε το προβάδισμα με 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Χωριανόπουλος «σφράγισε» τη νίκη του Χαϊδαρίου με καρφωτή κεφαλιά (3-1).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.