Απόρριψη από το Εφετείο του πακιστανικού αιτήματος για έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ
Απορρίφθηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο Εφετών το αίτημα των πακιστανικών Αρχών για έκδοση του Τζαβέτ Ασλάμ, προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας. Οι Εφέτες ζήτησαν επίσης και την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.
30
Απορρίφθηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο Εφετών το αίτημα των πακιστανικών Αρχών για έκδοση του Τζαβέτ Ασλάμ, προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας.
Οι Εφέτες ζήτησαν επίσης και την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και την επιστροφή της χρηματικής εγγύησης των 30 χιλιάδων ευρώ.
Ο Πακιστανός συνελήφθη μετά από ένταλμα της Interpol για κατηγορίες που αφορούσαν στη διακίνηση λαθρομεταναστών.
Προς συμπαράσταση του Πακιστανού μετέβη στο Εφετείο και ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος.
Σε δηλώσεις του πριν την έκδοση της απόφασης, ο κ. Αλαβάνος ανέφερε ότι ήλθε με σκοπό να συμπαρασταθεί στον Τζαβέτ Ασλάμ και συμπλήρωσε: «Νομίζω το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η Πολιτεία. Να τον ευχαριστήσει για τον αγώνα του για τη Δημοκρατία και τις ελευθερίες απέναντι στο Διεθνές Κράτος.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ισοφάρισε η Λιόν, αποβλήθηκε ο Κωνσταντέλιας (vids)
- Το Ισραήλ αποδέχεται για πρώτη φορά τον απολογισμό των νεκρών στη Γάζα – Αρνείται τον λιμό
- Ρωσία: Η Μόσχα καταγράφει τις ισχυρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων 200 ετών
- «Κανένα παιδί δεν αξίζει να πεθάνει όπως η κόρη μου» – H μητέρα της Χιντ Ρατζάμπ συγκλονίζει στους New York Times
- Γκολ ο Γιακουμάκης για τον ΠΑΟΚ και απόλυτος σεβασμός στα θύματα – Η αφιέρωση των παικτών (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τι εξετάζουν οι αρχές για τις δύο νεκρές γυναίκες – Πότε θα απολογηθούν στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι

