Εντός του 2007 το Sync, προϊόν των Ford και Microsoft
Ενα νέο in-car σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας θα εφοδιάζει σε λίγους μήνες τα μοντέλα της Ford, εξελιγμένο σε συνεργασία με τη Microsoft.
Τα κινητά τηλέφωνα, όπως επίσης τα MP3 players, αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης πραγματικότητας. Με αυτό το σκεπτικό η Ford αποφάσισε να κατασκευάσει, σε συνεργασία με τη Microsoft, το Sync, ένα νέο in-car σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, το οποίο θα αρχίσει να διατίθεται προς τα τέλη του έτους.
Χάρη σε αυτό ο χρήστης θα μπορεί άμεσα να συνδέει μέσω Bluetooth και USB τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές του με το αυτοκίνητο, ελέγχοντάς τις κατόπιν μέσω φωνητικών εντολών. Η αναγνώριση και πραγματοποίηση κλήσεων, η διαχείριση του τηλεφωνικού καταλόγου, η τηλεσυνδιάσκεψη αλλά και η περιήγηση στα αρχεία των iPod, Zune και διαφόρων άλλων MP3 players γίνονται πλέον πραγματικά εύκολα, περιορίζοντας έτσι τον οδηγικό φόρτο.
Τα πρώτα μοντέλα της Ford που θα εφοδιαστούν με το Sync είναι το ανανεωμένο Focus 2008 -που θα λανσαριστεί το ερχόμενο φθινόπωρο- και το Fusion, ενώ αργότερα η χρήση του θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες προτάσεις της εταιρίας.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)

