Μαφιόζικη εκτέλεση «νονού» της νύχτας στα Μελίσσια
Νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου άνδρα έπεσε τη νύχτα της Πέμπτης στα Μελίσσια ο 43χρονος βαρυποινίτης των φυλακών Μαλανδρίνου, Σωτήρης Κούσης, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα με οκταήμερη άδεια. Η εκτέλεση αποδίδεται στο συνεχιζόμενο πόλεμο του υποκόσμου.
71
Νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου άνδρα έπεσε τη νύχτα της Πέμπτης στα Μελίσσια ο 43χρονος βαρυποινίτης των φυλακών Μαλανδρίνου, Σωτήρης Κούσης, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα με οκταήμερη άδεια.
Ο 43χρονος έφερε τέσσερα τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και το σώμα, και δίπλα του βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες πιστολιού 9 χιλιοστών.
Το συμβάν έλαβε χώρα, την ώρα που ο βαρυποινίτης έβγαινε από ξενοδοχείο μαζί με μια γυναίκα.
Το θύμα είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ληστείες και βρισκόταν στην Αθήνα με 8ήμερη άδεια.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η εκτέλεση του Σωτήρη Κούση αποδίδεται στο συνεχιζόμενο πόλεμο δύο αρχηγικών ομάδων του υποκόσμου.
Ο Κούσης φερόταν ως μέλος συμμορίας των «νονών» της νύχτας και το περιστατικό αυτό για την αστυνομία προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα του πολέμου δύο ομάδων του υποκόσμου, εκ των οποίων η μία φέρεται να ελέγχεται από κακοποιό που βρίσκεται στη φυλακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κολομβία επέβαλε περιορισμούς στις εισαγωγές drones για να μην χρησιμοποιούνται από ένοπλες ομάδες
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Οι ΗΠΑ εκδίδουν γενική άδεια ώστε να εμπλακούν εταιρείες στον πετρελαϊκό τομέα στη Βενεζουέλα
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
