Μαιευτήρας απαίτησε 900 ευρώ από έγκυο για τον τοκετό
Προσημειωμένα ήταν τα 500 ευρώ που πήρε μετά από απαίτησή του 38χρονος ειδικευόμενος μαιευτήρας από αλλοδαπή έγκυο, η οποία επρόκειτο να γεννήσει στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εις βάρος του γιατρού ασκήθηκε δίωξη για παθητική δωροδοκία.
27
Προσημειωμένα ήταν τα 500 ευρώ που πήρε μετά από απαίτησή του 38χρονος ειδικευόμενος μαιευτήρας από έγκυο αλβανικής καταγωγής, η οποία επρόκειτο να γεννήσει στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Όπως καταγγέλλει η αλλοδαπή γυναίκα που ήδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, ο 38χρονος απαίτησε για τον τοκετό το ποσό των 900 ευρώ, ενώ τελικά δέχθηκε τα 500, που έλαβε την Τετάρτη από γυναίκα αστυνομικό, η οποία προσποιήθηκε την συγγενή της μέλλουσας μητέρας.
Ο γιατρός αρνήθηκε ότι απαίτησε τα χρήματα, χωρίς όμως να πείσει την αστυνομία, αφού ήδη του ασκήθηκε δίωξη για παθητική δωροδοκία.
Παράλληλα, αντιμετωπίζει πειθαρχική ποινή από το υπουργείο Υγείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κολομβία επέβαλε περιορισμούς στις εισαγωγές drones για να μην χρησιμοποιούνται από ένοπλες ομάδες
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Οι ΗΠΑ εκδίδουν γενική άδεια ώστε να εμπλακούν εταιρείες στον πετρελαϊκό τομέα στη Βενεζουέλα
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
