
Σε αρνητικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη
Σε αρνητικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη, καθώς οι μετοχές της γερμανικής εταιρίας λογισμικού SAP υποχωρούσαν μετά την ανακοίνωση των απογοητευτικών αποτελεσμάτων τριμήνου της αμερικανικής ανταγωνίστριας Oracle.
27
Σε αρνητικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη, καθώς οι μετοχές της γερμανικής εταιρίας λογισμικού SAP υποχωρούσαν μετά την ανακοίνωση των απογοητευτικών αποτελεσμάτων τριμήνου της αμερικανικής ανταγωνίστριας Oracle.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,90% στις 3.687,99 μονάδες.
Η μετοχή της SAP υποχωρούσε 1,18%, αφού η Oracle είπε ότι οι πωλήσεις δεύτερου τριμήνου των νέων αδειών για εγκατάσταση λογισμικού ήταν χαμηλότερες από τις εκτιμήσεις της αγοράς.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,70% στις 6.203,60 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει πτώση 0,89% στις 5.480,83 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX είναι χαμηλότερα κατά 0,90% στις 6.538,16 μονάδες.
Στο Τόκιο, ο Nikkei 225 έκλεισε στις 16.776,88 μονάδες με απώλειες 1,09%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ανακούφιση στην Ευρώπη για την ήττα Όρμπαν – Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πέτερ Μαγιάρ
- Με μποφόρ και βροχές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Ουγγαρία: Πανηγυρισμοί στη Βουδαπέστη για την πτώση Όρμπαν
- Ο νέος «Μπολτ» γεννήθηκε: Ο Γκουτ-Γκουτ σπάει τα χρονόμετρα και γράφει ιστορία στα 200 μέτρα
- Τι νέο σηματοδοτεί η 30η Απριλίου για τον προϋπολογισμό – Ανατροπές για ανάπτυξη και πληθωρισμό

