Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Σκασμένος» και ενώπιον σημαντικών αποφάσεων ο Σωκράτης Κόκκαλης

«Σκασμένος» και ενώπιον σημαντικών αποφάσεων ο Σωκράτης Κόκκαλης

Πολύ πικραμένο και δυσαρεστημένο από την αποτυχία του Ολυμπιακού να συνεχίσει έστω στο Κύπελλο UEFA βρίσκει τον Σωκράτη Κόκκαλη η επόμενη ημέρα της ισοπαλίας (1-1) με τη Σαχτάρ. Αργά το βράδυ της Τρίτης είχε σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του και φέρεται πλέον έτοιμος να πάρει αποφάσεις. «Τελειωμένος» -αργά ή γρήγορα- θεωρείται ο Τροντ Σόλιντ, ρεπό την Τετάρτη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
- Γκέκας: Δεν μ ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός
- Στην πόρτα της εξόδου ο Ουαντού

89

Πολύ πικραμένο και δυσαρεστημένο από την αποτυχία του Ολυμπιακού να συνεχίσει έστω στο Κύπελλο UEFA βρίσκει τον Σωκράτη Κόκκαλη η επόμενη ημέρα της ισοπαλίας (1-1) με τη Σαχτάρ στο «Καραϊσκάκη».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος τις δύο τελευταίες μέρες είχε βρεθεί κοντά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, στέλνοντας και μήνυμα πρόκρισης στο Κύπελλο UEFA -«αλλιώς θα έχετε προβλήματα» είχε πει χαρακτηριστικά-, ήταν «σκασμένος» μετά το τέλος του αγώνα με τους Ουκρανούς.

Αργά το βράδυ της Τρίτης μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τη Σαχτάρ και για περίπου μία ώρα, είχε συνεργασία και συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες του στη διοίκηση του Ολυμπιακού· κάτι που δείχνει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ σχεδιάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις του και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δραστικές αποφάσεις.

Το τι θα ακολουθήσει το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, ίσως και οι στενοί του συνεργάτες. Ο πρόεδρος έχει την πρώτη και την τελευταία λέξη και με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις που θα πάρει.

Γεγονός πάντως είναι ότι ο Τροντ Σόλιντ θεωρείται «τελειωμένος», αν και μόνο ο Σωκράτης Κόκκαλης γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό. Το κλίμα για το Νορβηγό τεχνικό είναι πολύ βαρύ, αν και η πρώτη σκέψη είναι να συνεχίσει η ομάδα ως έχει μέχρι το καλοκαίρι και τότε να απομακρυνθεί ο Σόλιντ.

Αλλωστε, ο Νορβηγός τεχνικός έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο και, σε περίπτωσή απόλυσής του αυτήν τη στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καταβάλουν ένα σημαντικό ποσό για να τον αποζημιώσουν.

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας προς το παρόν μετατέθηκαν για την Πέμπτη, καθώς η προπόνηση της Τετάρτης αναβλήθηκε. Οι παίκτες πήραν το ρεπό που τόσο χρειάζονταν για να ηρεμήσουν, ενώ υπήρχε και φόβος για συγκέντρωση οπαδών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη και με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται και η νέα επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στου Ρέντη, από την οποία δεν αποκλείεται να προκύψουν πολλές εξελίξεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

inSports

Χαμός και στον Άγιο Νικόλαο: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία των τροπαίων στην Κρήτη (vid)

Τα τρόπαια του Conference και Youth League έκαναν την τελευταία τους στάση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024