Ανοδικά κινήθηκαν την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές και η Γουόλ Στριτ
Κέρδη την Πέμπτη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και τη Γουόλ Στριτ, καθώς ο δομικός δείκτης τιμών καταναλωτή στις ΗΠΑ ενισχύθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο τον Οκτώβριο, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι Fed δεν θα αυξήσει τα επιτόκια.
28
Κέρδη την Πέμπτη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και τη Γουόλ Στριτ, καθώς ο δομικός δείκτης τιμών καταναλωτή στις ΗΠΑ ενισχύθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο τον Οκτώβριο, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι Fed δεν θα αυξήσει τα επιτόκια.
Ο πληθωρισμός ενισχύθηκε μόνο 1,3% σε ετήσια βάση τον Οκτώβριο, μια μέρα αφού η Federal Reserve είπε ότι η μείωση του πληθωρισμού αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία της.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 έκλεισε στις 6.254,90 μονάδες (+0,40%), στο Παρίσι ο CAC 40 στις 5,505.72 μονάδες (-0,11%) και στη Φρανκφούρτη ο DAX στις 6.443,02 μονάδες (+0,19%). Ανοδικά κινήθηκε ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 12.303,01 μονάδες (+0,42%), ο Nasdaq στις 2.449,06 μονάδες (+0,26%) και ο S&P 500 στις 1.401,34 μονάδες (+0,34%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σχολεία: Οι ημερομηνίες εξετάσεων και κλήρωσης στα Πειραματικά, Πρότυπα και Ωνάσεια
- Ρόντο για Αντετοκούνμπο: «Γι’ αυτό είναι εκνευρισμένος…»
- Τσουκαλάς για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η αλαζονεία έχει χτυπήσει κόκκινο
- Ε.Ε: Επείγουσα συνεδρίαση μετά τις απειλές Τραμπ για δασμούς σε συμμάχους και φόβοι για διάσπαση του ΝΑΤΟ
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός

