
Πτώση 0,69% στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να κλείνει λίγο κάτω από τις 4.200 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών, κυρίως σε υψηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση.
27
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών, κυρίως σε υψηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,69% στις 4.192,68 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 388,2 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχώρησε κατά 0,50%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες 0,67% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, παρουσίασε πτώση 0,05%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 107 ενισχύθηκανι, 149 υποχώρησαν και 125 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Αναστάσιμη Ακολουθία ζωντανά από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς
- Η Björk ετοιμάζει ένα rave στην Ισλανδία με φόντο την ηλιακή έκλειψη
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Ο Ολυμπιακός, ο νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, το CIES και η απόφαση που δεν αλλάζει
- Το απίθανο, σχεδόν άγνωστο, χαρτονόμισμα των 2 δολαρίων στις ΗΠΑ
- Γιανάι: «Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχασε πέντε κιλά λόγω της κοπέλας του»


