Πτώση 0,69% στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να κλείνει λίγο κάτω από τις 4.200 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών, κυρίως σε υψηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση.
27
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών, κυρίως σε υψηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,69% στις 4.192,68 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 388,2 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχώρησε κατά 0,50%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες 0,67% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, παρουσίασε πτώση 0,05%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 107 ενισχύθηκανι, 149 υποχώρησαν και 125 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια

