
Με τον Μαχμούντ Αμπάς συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
Με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της Φατάχ, συναντήθηκε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετά την άφιξή της το απόγευμα της Τετάρτης στο Αμάν.
38
Με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της Φατάχ, συναντήθηκε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετά την άφιξή της το απόγευμα της Τετάρτης στο Αμάν.
Έπειτα από τη συνάντηση, η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στις πολύχρονες σχέσεις Ελλάδας – Παλαιστίνης και στη συνομιλία που είχε με τον Παλαιστίνιο ηγέτη, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Αμπάς τόνισε την προσπάθειά του να συγκροτήσει τη νέα κυβέρνηση και εξέφρασε τις απόψεις του για την κρίση του Λιβάνου.
«Η Ελλάδα προεδρεύει τον ερχόμενο μήνα στο Συμβούλιο Ασφαλείας και, επομένως, μας ενδιαφέρουν αυτές οι απόψεις, καθώς θέλουμε να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, αναφερθείσα επιπροσθέτως στη σταθερή θέση της ΕΕ για ενεργό συμμετοχή στο παλαιστινιακό ζήτημα.
Η κ. Μπακογιάννη θα παρακαθήσει σε δείπνο που οργανώνει ο Ιορδανός ομόλογός της Αμπντελελάχ αλ Χαντίμπ και το πρωί της Πέμπτης θα γίνει δεκτή από τον βασιλιά Αμπντάλα, τον πρωθυπουργό Μααρούφ Σουλεϊμάν Μπακχίτ και το μητροπολίτη Φιλαδέλφειας κ. Βενέδικτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…

