43

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη διέρρηξαν άγνωστοι, πιθανότατα το Σαββατοκύριακο, αφαιρώντας κομπιούτερ και αρχειακό υλικό.

Για «επαγγελματική» διάρρηξη μιλά η ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο δεν αισιοδοξούν για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς οι διαρρήκτες δεν φαίνεται να έχουν αφήσει ίχνη.

Σύμφωνα με τα Νέα, οι διαρρήκτες χτύπησαν το Σαββατοκύριακο δύο ορόφους γραφείων του ΠΑΣOΚ, στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Χαριλάου Τρικούπη.

Στον πρώτο όροφο στεγάζεται ο τομέας κινητοποιήσεων, υπό τον πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΕ και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος Χρ. Πολυζωγόπουλο, και στον δεύτερο κομματική επιτροπή που επεξεργάζεται πρόγραμμα αποκέντρωσης, υπό τον πρώην διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣOΚ Β. Βαλασόπουλο.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το απόγευμα της Δευτέρας και, όπως διαπιστώθηκε, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από τους δύο ορόφους τουλάχιστον τρία κομπιούτερ με τους «σκληρούς» δίσκους τους, στους οποίους καταγράφεται ο κύριος όγκος δουλειάς των δύο κομματικών τμημάτων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Γ.Παπανδρέου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ