Μεταγραφή – έκπληξη από ΑΕΚ με την επιστροφή του Ακη Ζήκου
Στα... πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Ακης Ζήκος. Η ΑΕΚ αιφνιδίασε, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου μέσου, σε μια προσπάθεια να καλύψει την αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.
Στα… πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Ακης Ζήκος. Η ΑΕΚ αιφνιδίασε, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου μέσου, σε μια προσπάθεια να καλύψει την αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.
Ο Ζήκος, που το 2002 έφυγε από την ΑΕΚ και πήγε στη Μονακό, στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία μέχρι φέτος, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Στις δηλώσεις του τόνισε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. Γυρίζω στην ομάδα που αγαπώ, την ομάδα της καρδιάς μου και γυρίζω για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε. Επιστρέφω για δύο χρόνια στην ΑΕΚ, όπου και θα κλείσω την καριέρα μου. Αυτό ήταν και το όνειρό μου. Να τερματίσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ. Το όνειρό μου θα ολοκληρωθεί, αν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέρω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ».
Η μεταγραφή ανακοινώθηκε και από τη Μονακό και μάλιστα στον επίσημο δικτυακό τόπο της ομάδας αναφέρεται ότι «έγραψε ιστορία στο σύλλογο» και πως «πήρε μέρος στο έπος του 2004», όπου οι «Μονεγάσκοι» έφτασαν μέχρι τον τελικό του Champions League.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, όπου ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.