Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε ΗΠΑ και Βρετανία
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς σε ΗΠΑ και Βρετανία, καθώς περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους μέχρι να επιβιβαστούν στα αεροσκάφη. Μέσα στην καμπίνα οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να φέρουν υγρά σε οποιαδήποτε μορφή.
27
Ταλαιπωρία και σήμερα, Κυριακή, για τους ταξιδιώτες που περνούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό κυρίως τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία, καθώς ειδικά για τις δύο αυτές χώρες ισχύουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μετά την αποκάλυψη, στη Βρετανία, ότι επρόκειτο να γίνει μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σε αεροσκάφη εν πτήσει.
Οι επιβάτες όλων των εταιριών που έχουν προορισμό τα αεροδρόμια των ΗΠΑ και της Βρετανίας περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους μέχρι να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος.
Συγκεκριμένα, ελέγχονται όλες οι αποσκευές, ακόμη και αυτές που θα μπούν στο κοίτος του αεροσκάφους, ενώ μέσα στην καμπίνα οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να φέρουν υγρά σε οποιαδήποτε μορφή και προϊόντα σε κρέμες ή τζελ.
Οι έλεγχοι έχουν ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις από την ώρα που κάποιος ταξιδιώτης θα φτάσει στο γκισέ της αεροπορικής εταιρίας που ταξιδεύει, έως ότου επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.
Πάντως, οι περισσότεροι επιβάτες έχουν συμβιβαστεί με την κατάσταση αυτή και δεν παρατηρούνται εκνευρισμοί και διαμαρτυρίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Περιστέρι 94-71: Εύκολη νίκη με σούπερ Πίτερς – Ανεβάζει στροφές ο Τζόσεφ
- Το Ισραήλ επιζητά αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν – Και ο Τραμπ είναι αυτός που μπορεί να τη δώσει
- Πώς το Maia 200 της Microsoft κάνει την τεχνολογία φθηνότερη και πράσινη
- Κρίσιμη καμπή στο Ουκρανικό: Το «σχέδιο των 28 σημείων» και η διάσκεψη του Άμπου Ντάμπι στη σκιά του πολέμου φθοράς
- Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-2: Ο Φούντας «χτύπησε» δυο φορές και εκτόξευσε τους Κρητικούς
- LIVE: Βόλος – ΑΕΛ Novibet

