Προφυλακιστέος ο παιδοψυχολόγος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την ολιγόλεπτη εμφάνισή του ενώπιον της ανακρίτριας ο 37χρονος παιδοψυχολόγος που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά, ορισμένα από τα οποία στην κατασκήνωση του δήμου Αθηναίων Αγιος Ανδρέας.
53
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε την Τρίτη μετά την ολιγόλεπτη εμφάνισή του ενώπιον της ανακρίτριας ο 37χρονος παιδοψυχολόγος που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά, ορισμένα από τα οποία στην κατασκήνωση του δήμου Αθηναίων Αγιος Ανδρέας.
Ο 37χρονος παιδοψυχολόγος δήλωσε στην ανακρίτρια ότι είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Ο 37χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων. Η ανακρίτρια τον έκρινε προφυλακιστέο και ο παιδοψυχολόγος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Από την έρευνα της αστυνομίας έχει προκύψει πως έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον επτά παιδιά από την κατασκήνωση Αγιος Ανδρέας, ενώ στο σπίτι του έχουν εντοπιστεί 40 DVD με σκηνές σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Κατά την αστυνομία, η δράση του παιδοψυχολόγου ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν 15 ετών.
Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα Ολλανδών παιδόφιλων, αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεάπολη: Δικαστής απέρριψε αίτημα παύσης των επιχειρήσεων της ICE
- Το χαστούκι του Μαυροπάνου στον Πάλμερ στο… ρινγκ του αγώνα Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (vid)
- Τουρκία: Ποινή στην Amedspor για βίντεο αλληλεγγύης στους Σύρους Κούρδους
- Τζεφ Μπέζος-Λόρεν Σάντσεζ: Γιατί το νέο power couple της μόδας πολιορκεί το Παρίσι – «Εξαγορά»
- Τορίνο: Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές για το κλείσιμο κοινωνικού κέντρου – Στόχος επίθεσης συνεργείο της RAI
- Οι Λέικερς μπαίνουν στο παιχνίδι για Αντετοκούνμπο


