Μικρές απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή
Μικρές απώλειες σημειώνουν τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα εταιρειών όπως η Michelin απογοήτευσαν τους επενδυτές, την ίδια ώρα που η πολεμική κρίση στη Μ.Ανατολή ωθεί υψηλότερα το πετρέλαιο.
27
Μικρές απώλειες σημειώνουν τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα εταιρειών όπως η Michelin και η Prudential απογοήτευσαν τους επενδυτές.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,16% στις 3.435,84 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,06% στις 5.925,80 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει πτώση 0,22% στις 4.990,38 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX είναι χαμηλότερα κατά 0,19% στις 5.648,47 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 15.342,87 μονάδες, με κέρδη 1,07%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα