30

Νέα ονόματα υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει ανακοίνωσε την Πέμπτη η Νέα Δημοκρατία. Υποψήφιους δημοτικούς και νομαρχιακούς συμβούλους παρουσίασαν οι Κώστας Σκανδαλίδης στην Αθήνα και Βούλα Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στηρίζει τις εξής υποψηφιότητες: στη Ναύπακτο τον Θ.Παπαθανάση, στην Αθαμανία Αρτης τον Β.Κωνσταντινίδη, στον Δήμο Ανθηδώνος Εύβοιας τον Ν.Αφέντρα, στην Κύμη τον Δ.Λύκο, στο δήμο Αρκαδίων Ζακύνθου την Ε.Πυλαρινού, στη Νάξο τον Ν.Βενιέρη, στη Λευκώνα Σερρών τον Θ.Γεωργιάδη, στον δήμο Πινδέων Τρικάλων τον Ι.Σακκά, στην Αετού Φλωρίνης τον Δ.Τσισμαλίδη και στην Αρναία Χαλκιδικής τον Λ.Λαζάρου.

Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, παρουσίασε 16 νέους υποψήφιους του συνδυασμού «Για τη Θεσσαλονίκη – Βούλα Πατουλίδου – Μαζί για τη Νομαρχία».

Πρόκειται για τους: Κώστα Αβραμίδη, Παναγιώτη Αρβανιτίδη, Μαρία Βασιλάκη, Μαρία Δεβλέρη – Μπλουγουρά, Παντ.Δουμά, Αλμα Θάνου, Θόδωρο Κεμανετζή, Κώστα Κουκουμέρια, Γιώργο Λαγό, Αλέξη Παρχαρίδη, Μανώλη Παπουλίδη, Μιχάλη Σταυρακάκη, Θεοδώρα Συμεωνίδου, Γεωργία Ναασάν – Χατζηχρήστου, Δημήτρη Χρηστίδη και Μαρίνα Χριστοφορίδου.

Εξάλλου, την Πέμπτη συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Χρήστο Παπουτσή.

Στην πρώτη της ανακοίνωση, η Επιτροπή κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο θέμα του εργοστασίου Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Επτά νέα ονόματα παρουσίασε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης. Πρόκειται για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, καθηγητή του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου, την Βάσω Αρτινοπούλου καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Έφη Πέγκου πρώην γγ Ισότητας, τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, τον γλύπτη Γιάννη Παρμακέλη, τον καθηγητή Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθηνών και πρόεδρο του συλλόγου προσωπικού ΤΕΙ Ελλάδας, Γιάννη Τσάκνη και την ηθοποιό Αννα Φόνσου.

Η υποψήφια της ΝΔ για τη Νομαρχία της Αθήνας, Φωτεινή Πιπιλή, συναντήθηκε με την υπεύθυνη Νεολαίας του Επιστημονικού Συνδέσμου Ελλήνων ΡΟΜ, Χριστίνα Χαλιλοπούλου.

Τέλος, ο υποψήφιος του ΚΚΕ για την Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς Γιώργος Μαυρίκος συναντήθηκε με τον γγ Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Φούρλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ