
Επέκταση του τραμ προς τον Πειραιά ζήτησε ο Π.Φασούλας από τον Μ.Λιάπη
Θέματα που αφορούν τις συγκοινωνίες του Πειραιά συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Π.Φασούλας με τον υπουργό Μεταφορών Μ.Λιάπη, την Πέμπτη. Ο κ. Φασούλας ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών να επεκταθεί το τραμ προς τον Πειραιά.
53
Θέματα που αφορούν τις συγκοινωνίες του Πειραιά συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Π.Φασούλας με τον υπουργό Μεταφορών Μ.Λιάπη, την Πέμπτη. Ο κ. Φασούλας ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών να επεκταθεί το τραμ προς τον Πειραιά.
Όπως δήλωσε ο κ. Λιάπης μετά τη συνάντηση, στόχος του υπουργείου είναι να υπάρξει μια γενικότερη συμφωνία των δημοτικών παρατάξεων στον Πειραιά για την επέκταση του τραμ, γιατί είναι ένα έργο που θα γίνει επ ωφελεία των κατοίκων και θα ενώσει το λιμάνι με τα υπόλοιπα ανατολικά προάστια.
Το τραμ το θέλουμε στον Πειραιά για να τον κάνει καλύτερο και όχι χειρότερο, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Φασούλας, ο οποίος τάχθηκε απερίφραστα υπέρ της νέας χάραξης που έχει γίνει και είναι σύμφωνη με τη γνώμη των φορέων της πόλης, των εμπόρων αλλά και των κατοίκων της περιοχής.
Ο Πειραιάς, ως αυτόνομη πόλη στο λεκανοπέδιο, χρειάζεται συγκοινωνιακή σύνδεση με τις γειτονιές του και τους περιφερειακούς δήμους, σημείωσε ο κ. Φασούλας και πρόσθεσε ότι το τραμ θα δώσει μεγαλύτερη κινητικότητα στον Πειραιά και θα τον ξανακάνει σημείο αναφοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
