
Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Τρίτη για την έγκριση του νέου εξοπλιστικού προγράμματος
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσει, το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, το ΚΥΣΕΑ, με θέμα την έγκριση του νέου εξοπλιστικού προγράμματος για την περίοδο 2006-2010. Εν συνεχεία θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο για τις προαγωγές δικαστικών.
53
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσει, το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, το ΚΥΣΕΑ, με θέμα την έγκριση του νέου εξοπλιστικού προγράμματος για την περίοδο 2006-2010.
Της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ έχει προηγηθεί ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Aμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση αυτή, το εξοπλιστικό πρόγραμμα είναι συνολικού ύψους 11,3 δισ. ευρώ και δεν περιλαμβάνει την αγορά μαχητικών αεροσκαφών τέταρτης γενιάς, η οποία αναβάλεται για μετά το 2008.
Μετά το ΚΥΣΕΑ, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή και εν συνεχεία το Υπουργικό Συμβούλιο με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη της χώρας, καθώς και την επιλογή εισαγγελέα, αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, προέδρου και γενικού επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου και γενικού επιτρόπου των διοικητικών δικαστηρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
