
Η Λευκάδα και η περιφέρεια να είναι αισιόδοξες για το μέλλον, τόνισε ο πρωθυπουργός
Με τη συνάντηση με το Νομάρχη Λευκάδας και την επίσκεψη στην περιοχή του Αγίου Νικήτα, το Σάββατο, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο νησί ο πρωθυπουργός. Ο Κ.Καραμανλής υπογράμμισε ότι η Λευκάδα και η περιφέρεια μπορούν να είναι αισιόδοξες για το μέλλον.
53
Με τη συνάντησή του με το Νομάρχη Λευκάδας Γ.Λάζαρη και την επίσκεψή του στην περιοχή Αγιος Νικήτας, όπου είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις κατά τους σεισμούς του 2003, ολοκλήρωσε το Σάββατο την επίσκεψή του στο νησί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Από τον Αγιο Νικήτα, όπου είδε τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι το 2003 ο σεισμός είχε προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο νησί, ένα νησί που τόσα χρόνια είχε αφεθεί στην τύχη του.
Από τον Απρίλιο του 2004, ανέφερε ο πρωθυπουργός, όπως είχε δεσμευτεί η ΝΔ, συγκρότησε συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάκαμψη της Λευκάδας και σήμερα οι ζημιές στο οδικό δίκτυο έχουν αποκατασταθεί, ενώ σημαντικά έργα έχουν ολοκληρωθεί.
Η Λευκάδα γυρίζει σελίδα, επισήμανε ο κ. Καραμανλής και σημείωσε ότι πέρυσι σημειώθηκε αύξηση τις τουριστικής κίνησης. Η Λευκάδα και η περιφέρεια μπορούν να είναι αισιόδοξες για το μέλλον, τόνισε ο πρωθυπουργός.
Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τη Νομαρχία Λευκάδας και είχε συνάντηση με το νομάρχη Γιάννη Λάζαρη, καθώς και τοπικούς παράγοντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
- Κίνηση στους δρόμους: Ντεραπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
