
Με καθυστέρηση 11 ωρών αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη το πλοίο «Θεόφιλος»
Ταλαιπωρία 11 ωρών ανέμενε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τους 1.100 επιβάτες του πλοίου «Θεόφιλος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο. Αγανακτισμένοι επιβάτες ζητούσαν να κατέβουν και προκλήθηκε ένταση. Προβλήματα και στα δρομολόγια για Κυκλάδες.
28
Πολύωρη ταλαιπωρία ανέμενε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τους 1.100 επιβάτες του πλοίου «Θεόφιλος» το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Πειραιά. Προβλήματα και στα δρομολόγια για Δυτικές Κυκλάδες.
Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στο λιμάνι της πόλης το βράδυ του Σαββάτου στις 23.45 και να αναχωρήσει στη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Εντούτοις, το πλοίο κατέπλευσε στις 4.30 τα ξημερώματα και, αφού υποβλήθηκε σε τεχνικό έλεγχο, απέπλευσε τελικά, γύρω στις 12.00 το πρωί της Κυριακής.
Αγανακτισμένοι οι επιβάτες του πλοίου που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ζητούσαν επίμονα να κατέβουν και προκλήθηκε ένταση.
Σύμφωνα, με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, η καθυστέρηση οφείλονταν στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν καθώς και στην αυξημένη κίνηση στα κατά τόπους λιμάνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βουλή: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
- Βασίλης Αργυρόπουλος: Από την πάστα των μεγάλων
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 18 Μαΐου
- Η στιγμή της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα – Αυτό είναι το περίστροφο που είχε στην κατοχή του
- Μέλανι Γκρίφιθ και Αντόνιο Μπαντέρας ξανά μαζί μια δεκαετία μετά το διαζύγιό τους

