
Διήμερο ελληνικής εναλλακτικής μουσικής στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου
Μια μοναδική συνύπαρξη αξιόλογων εκπροσώπων της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής φιλοξενεί το Λαύριο στις 29 και 30 Ιουλίου στις «Μουσικές Διαδρομές», ένα Διήμερο Ελληνικής Εναλλακτικής Μουσικής.
37
Μια μοναδική συνύπαρξη αξιόλογων εκπροσώπων της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής φιλοξενεί το Λαύριο στις 29 και 30 Ιουλίου στις «Μουσικές Διαδρομές», ένα Διήμερο Ελληνικής Εναλλακτικής Μουσικής.
Στις 29 Ιουλίου στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντά τον Σωκράτη Μάλαμα στην μοναδική τους κοινή εμφάνιση φέτος το καλοκαίρι. Συντροφία τους δυο υπέροχες φωνές, η Μάρθα Φριτζήλα και η Μαρία Λούκα.
Στις 30 Ιουλίου το ταξίδι συνεχίζεται στην Ήπειρο υπό τους ήχους της τζαζ. Οι Mode Plagal, οι Walter Τesta και η Μάρθα Φριτζήλα υποδέχονται τους φίλους τους. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο «προσκυνητής» του θα συναντήσουν την «Μυροβόλο» του Αργύρη Μπακιρτζή. Και το άρωμα αυτής, βανίλια… Σε αυτό έχει λόγο ο Νίκος Ζιώγαλας.
Οι προπωλήσεις των εισιτηρίων για τις «Μουσικές Διαδρομές» θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουνίου στα Metropolis, στο Ticket House και σε επιλεγμένα σημεία στην Ανατολική Αττική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οδύσσεια του Νόλαν: «Ελάχιστα ομηρικά και καθόλου ελληνικά στοιχεία», υποστηρίζει καθηγητή της Οξφόρδηςς
- Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική και ισραηλινή σημαία
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών


