Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 14o
Αρχισαν οι… εκκαθαρίσεις στον Αρη, μένουν Σιγάλας, Χαριτόπουλος

Αρχισαν οι… εκκαθαρίσεις στον Αρη, μένουν Σιγάλας, Χαριτόπουλος

Ο Αντρέα Ματσόν μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τα πλάνα του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού περιμένει να του πει η διοίκηση το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του, έχει πάρει όμως τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με τους Έλληνες παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

89

Ο Αντρέα Ματσόν μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τα πλάνα του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού περιμένει να του πει η διοίκηση το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του, έχει πάρει όμως τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με τους έλληνες παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο Γιώργος Σιγάλας δεσμεύεται με συμβόλαιο και υπάρχει κοινή επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος παραμένει στη κατηγορία των hot prospects, οπότε επίσης δεν τίθεται θέμα διακοπής της συνεργασίας, αλλά οι υπόλοιποι θα κληθούν να αναζητήσουν μια άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η εξέλιξη κρίνεται απόλυτα λογική, αν αναλογιστεί κανείς τον χρόνο συμμετοχής των υπολοίπων αθλητών. Ο Σάββας Καμπερίδης έχοντας αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της σεζόν δύο σοβαρούς τραυματισμούς, σε καμία περίπτωση δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του ιταλού προπονητή και ενημερώθηκε ήδη ότι θα πρέπει να αναζητήσει μια άλλη ομάδα για να συνεχίσει τη καριέρα του.

Σχετικά με τον τρόπο της λύσης της συνεργασίας (ο μάνατζέρ του έστειλε εξώδικο βάσει του οποίου υποστηρίζει ότι ο έμπειρος γκαρντ είναι ήδη ελεύθερος), δεν έχει σημασία από τη στιγμή που είναι οριστικό το διαζύγιο.

Την ίδια τύχη θα έχει και ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο οποίος επίσης δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής με αποκορύφωμα τους πέντε τελικούς με το Μαρούσι. Ο Γιώργος Ορφανός έπειτα από τρία χρόνια επίσης θα αποχαιρετήσει τους Θεσσαλονικείς με ανάμικτα συναισθήματα.

Οι επιτελείς της διοίκησης θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, που δεν κατάφερε ωστόσο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συλλόγου που έχει στόχους όπως ο Αρης.

Σχετικά με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ο ελληνοποιημένος φόργουορντ ούτως ή άλλως αποτέλεσε «δώρο» από έναν εκ των χορηγών της ΚΑΕ, ακόμη δεν έχει παρθεί ωστόσο απόφαση για το αν θα συνεχίσει, άσχετα αν οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παραμονής του Κόρεϊ Μπρούερ, κάτι άλλωστε που έχει συνειδητοποιήσει ο αμερικάνος, ενώ την ίδια τύχη θα έχει και ο Αντε Γκργκούρεβιτς, ο οποίος αποτέλεσε λύση ανάγκης και ανταποκρίθηκε εν μέρει στις απαιτήσεις.

Επί χάρτου, τα πλάνα θα σχεδιαστούν την ερχόμενη εβδομάδα και μετά τη συνάντηση του Αντρέα Ματσόν με τους διοικούντες, στην οποία θεωρητικά θα του αναλύσουν όλα τα οικονομικά δεδομένα. Επειδή, ωστόσο, του ανέφεραν στη χθεσινή (17/6) συνάντηση ένα νούμερο, ο ιταλός έχει το περιθώριο να κοιτάξει ορισμένες περιπτώσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies