Την οριστική διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής του Ανδρέα Μικρούτσικου «Από καρδιάς» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αποφάσισε ομόφωνα κατά την συνεδρίασή του το ΕΣΡ. Πρόστιμα σε «Κίτρινο Τύπο» (Alpha) και «Παρατράγουδα» (Alter).

38

Την οριστική διακοπή της τηλεοπτικής εκπιομπής του Ανδρέα Μικρούτσικου «Από καρδιάς» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αποφάσισε ομόφωνα κατά την συνεδρίασή του την Τρίτη το ΕΣΡ.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σειρά προστίμων που είχε επιβάλει το ΕΣΡ στο κανάλι και σύσταση μεταφοράς της εκπομπής σε βραδινή ζώνη, η οποία δεν εισακούσθηκε.

Ομόφωνα, επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμα 30.000 ευρώ στο τηλεοπτικό κανάλι Alter για την εκπομπή «Παρατράγουδα» για χαμηλή ποιότητα προγράμματος.

Επίσης, πρόστιμο 100.000 ευρώ κατά πλειοψηφία επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha για την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» για χρήση κρυφής κάμερας. Στον ίδιο σταθμό επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ για παραβίαση της πολιτικής πολυφωνίας, κατά το μήνα Απρίλιο, σχετικά με την προβολή της δραστηριότητας του ΚΚΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr