Ο Πάνος Γερμανός αποκτά το 97% της Multirama
Οι μέτοχοι της Multirama ενέκριναν την πώληση ποσοστού 57% που κατείχε η εταιρεία στην μητρική Publicworld, στον Πάνο Γερμανό, έναντι 3,7 εκατ. ευρώ. Η Multirama δεν θα προχωρήσει στη σχεδιαζόμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
27
Οι μέτοχοι της Multirama ενέκριναν την πώληση ποσοστού 57% που κατείχε η εταιρεία στην μητρική Publicworld, στον Πάνο Γερμανό, έναντι 3,7 εκατ. ευρώ.
«Μετά την ανωτέρω απόφαση το συνολικό ποσοστό της Multirama στην Publicworld θα ανέρχεται στο 3%, ενώ το υπόλοιπο 97% θα ανήκει στον Πάνο Γερμανό» ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Η εταιρεία πρόσθεσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια από την πώληση του ποσοστού της στην Publicworld για να χρηματοδοτήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα και ότι δεν θα πραγματοποιήσει την σχεδιαζόμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Για το 2006, η Multirama προέβλεψε κύκλο εργασιών άνω των 100 εκατ. ευρώ, καθώς και επιστροφή στην κερδοφορία.
H Cosmote συμφώνησε νωρίτερα αυτό το μήνα να εξαγοράσει ποσοστό 42% στην Γερμανός έναντι 651 εκατ. ευρώ. Από το ποσοστό αυτό, το 34,3% ανήκε στον Πάνο Γερμανό.
Η Cosmote συμφώνησε ακόμη ο Πάνος Γερμανός να επαναγοράσει τη μονάδα βιομηχανικών μπαταριών της εταιρείας, καθώς και τις θυγατρικές της σε Πολωνία, Ουκρανία και Κύπρο, έναντι 158 εκατ. ευρώ περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαρίτσης: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής είναι περιουσία του ελληνικού λαού
- «Κάτασπρο» από το χιόνι το Μπόντο λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ (vid)
- Φορολογικά έσοδα 6,,1 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα
- Π. Μαρινάκης – Καισαριανή: Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών
- Ποιος είναι ο διαιτητής που σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Αφρικανική σκόνη: Καλύφθηκε η Κρήτη – Δορυφορικές εικόνες αποτυπώνουν το φαινόμενο

