
Βόμβες μολότοφ κατά λεωφορείου των ΜΑΤ και καφάο από ταραξίες
Ομάδα νεαρών που, σύμφωνα με την αστυνομία, μετείχε σε εκδηλώσεις στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε λεωφορείο των ΜΑΤ. Δεν υπήρξαν ζημιές ή τραυματισμοί. Οι ίδιοι νεαροί πυρπόλησαν δύο καφάο επί της λεωφόρου Κατεχάκη.
71
Ομάδα νεαρών που, σύμφωνα με την αστυνομία, μετείχε σε εκδήλωση στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης σε λεωφορείο των ΜΑΤ, το οποίο έβγαινε από το χώρο της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, στην οδό Πίνδου.
Οι βόμβες εξερράγησαν, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές στο λεωφορείο ή να υπάρξουν τραυματισμοί.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι ίδιοι νεαροί είχαν ρίξει βόμβες μολότοφ, καίγοντας τα καφάοαπό δύο κάμερες στη διασταύρωση Κοκκινοπούλου και Κατεχάκη και Πίνδου και Κατεχάκη.
Αμέσως μετά οι νεαροί κατέφυγαν και πάλι στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης και γι αυτό δεν συνελήφθη κανείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι το πιο βαθύ και σκοτεινό κράτος και στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Ποια… κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Euroleague αν μπορούμε» – Τι είπε για Νετζήπογλου
- Υπό απειλή τα ελληνικά σχολεία στην Ιερουσαλήμ
- Πάνω από 2.900 οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο – Οι περισσότερες για υπερβολική ταχύτητα
- Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson 109-83: Έβγαλε την υποχρέωση με «καυτό» Νετζήπογλου και φουλάρει για «διαβολοβδομάδα» (vids)
- Shops Open on Palm Sunday as Easter Trading Hours Begin

