Στο Ναό του Σωτήρος για τη λειτουργία της Ανάστασης ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και πολλές προσωπικότητες της πολιτικής ζωής έδωσαν το παρών στη λειτουργία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, όπου χοροστάτησε ο Πατριάρχης Αλέξιος ο Β.
30
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και πολλές προσωπικότητες της πολιτικής ζωής έδωσαν το παρών στη λειτουργία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, όπου χοροστάτησε ο Πατριάρχης Αλέξιος ο Β.
Ο Πούτιν και ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Φράντκοφ ήταν μεταξύ των 5.000 ατόμων που παρακολούθησαν την λειτουργία της Αναστάσεως.
Η λειτουργία μεταδόθηκε ζωντανά και από τη ρωσική κρατική τηλεόραση.
Μετά το τέλος της λειτουργίας ο Ρώσος πρόεδρος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πατριάρχη Αλέξιο.
Σε κλίμα κατάνυξης γιορτάστηκε η Ανάσταση του Θεανθρώπου στη Βουλγαρία, στη Σερβία-Μαυροβούνιο, στη Ρουμανία, στην Ουκρανία και την ΠΓΔΜ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Έρευνα στην Ιταλία για τον άγγελο που μοιάζει με την Τζόρτζια Μελόνι σε εκκλησιαστική τοιχογραφία
- LIVE: Aστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Ψηφιακή εφαρμογή από την ΑΑΔΕ για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΑμεΑ
- Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση διαρρηκτών που «άδειαζαν» σπίτια σε Χερσόνησο και Μαλεβίζι
- Αλλαγή στάσης από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στους Μπακς!»
- Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις σε οικισμό στον Ασπρόπυργο – Ξηλώθηκε καλώδιο ενός χιλιομέτρου για ρευματοκλοπή
