27

Τη συνεργασία τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις πτήσεις από και προς την Ελλάδα, ανακοίνωσαν η Lufthansa και η Swiss Air Lines, με αποτέλεσμα και οι δύο εταιρείες να πραγματοποιούν πάνω από δέκα πτήσεις ημερησίως.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Lufthansa και η Swiss Air Lines αποφάσισαν να ενισχύσουν τις κοινές τους προσπάθειες και να προχωρήσουν υπό κοινή στέγη και στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Ιούνιο, γεγονός που σημαίνει ότι εναρμονίζουν τα προγράμματα των πτήσεων τους.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που θα ισχύσει από τον Ιούνιο, η Lufthansa και η Swiss Air Lines θα εκτελούν καθημερινά τρεις πτήσεις από Αθήνα προς Ζυρίχη και μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Γενεύη, τρεις πτήσεις από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, καθώς και τις τρεις πτήσεις από Αθήνα προς Μόναχο, με συνδέσεις προς πολλούς προορισμούς παγκοσμίως.

Τέλος, υπάρχει και άλλη μια πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ζυρίχη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ