
Ποινή οκταετούς κάθειρξης στον Β.Χρηστίδη για τα στημένα τηλεπαιχνίδια
Την ποινή της οκταετούς κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον καναλάρχη Βασίλη Χρηστίδη για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων τηλεπαιχνιδιών. Ποινές επιβλήθηκαν και σε τρεις συγκατηγορούμενες του επιχειρηματία.
71
Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο καναλάρχης Βασίλης Χρηστίδης, έπειτα από την έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για την πολύκροτη υπόθεση των παράνομων τηλεπαιχνιδιών.
Το δικαστήριο επέβαλε ποινή οκταετούς κάθειρξης στον 39χρονο επιχειρηματία, ενώ σε ποινές φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή καταδικάστηκαν τρεις συγκατηγορούμενες του επιχειρηματία, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η αδελφή του.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους κατηγορουμένους για την κατηγορία της κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια απάτης, ενώ τους αθώωσε για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
Το δικαστήριο καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης με αναστολή τις Z.X., Σ.Κ. και Α.Κ., αναγνωρίζοντας σε αυτές το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ η έφεσή τους έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Αντίθετα, αθωωτική ήταν η απόφαση για συνολικά δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων είναι δύο ιδιόκτητες περιφερειακών τηλεοπτικών καναλιών, υπάλληλοι των τηλεοπτικών σταθμών του Χρηστίδη και ο δικηγόρος του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
