Να διακοπούν άμεσα οι εργασίες για την επέκταση της χωματερής στη Φυλή ζητά ο ΣΥΝ
Συνάντηση με τη διαδημοτική επιτροπή κατοίκων που αγωνίζονται για την απομάκρυνση της χωματερής των Ανω Λιοσίων και τη μη επέκτασή της στη Φυλή είχε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στα αιτήματά τους.
71
Συνάντηση με τη διαδημοτική επιτροπή κατοίκων που αγωνίζονται για την απομάκρυνση της χωματερής των Ανω Λιοσίων και τη μη επέκτασή της στη Φυλή είχε την Τρίτη ο Αλέκος Αλαβάνος, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στα αιτήματά τους.
Ο συντονιστής της επιτροπής, Δ.Παπαγιαννακόπουλος, και τα άλλα μέλη της επιτροπής, ζήτησαν την άμεση διακοπή των εργασιών που ήδη εκτελούνται για την επέκταση της χωματερής σε παρακείμενο χώρο, που, διοικητικά, ανήκει μεν στη Φυλή, αλλά ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της χωματερής των Ανω Λιοσίων, τονίζοντας ότι για τη συγκεκριμένη επέκταση εκκρεμεί απόφαση αναστολής των εργασιών, που έχει κατατεθεί στο ΣτΕ.
Ζήτησαν επίσης σαφές και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την απομάκρυνση και το οριστικό κλείσιμο της χωματερής, καθώς και για την αποκατάσταση του χώρου.
«Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι μια σειρά δήμοι της δυτικής Αττικής θα είναι το αποχωρητήριο της Αθήνας» δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος.
Τόνισε δε, ότι ο ΣΥΝ έχει κάνει επανειλημμένες παρεμβάσεις, προκειμένου να κλείσει επιτέλους η χωματερή των Ανω Λιοσίων, να μην γίνει χωματερή στη Φυλή και να υπάρξει ένα οριστικό, ολοκληρωμένο και σαφές σχέδιο για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο όνομα ουκρανής ηθοποιού το mail που έβγαλε η Λόρα – Με ποιον πέταξε για Γερμανία
- Γιατρικό της ρωμαϊκής εποχής παρασκευαζόταν από κόπρανα και θυμάρι
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Πρέπει η χώρα να καταστεί έστω τυπικά διακυβερνήσιμη πριν το Σύνταγμα καταστεί αναθεωρήσιμο
- Ένας «κομάντο» στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Πρώτο τρέιλερ, μόδα-φαρμάκι και πυρηνική επιστροφή της Μιράντα Πρίσλεϊ – «Αυτά τα φρύδια, τα κράτησες;»
- Δολοφονία στη Νέα Πέραμο – Το προφίλ του 27χρονου που τον βασάνιζαν για 6 ημέρες πριν τον σκοτώσουν

