Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 120 εκατ. ευρώ προχωρά η FORTHnet
Aύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 120 εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της FORTHnet που συνεδρίασε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση νέων μετοχών και συγκεκριμένα για κάθε 4 παλαιές 5 νέες μετοχές.
28
Aύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 120 εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της FORTHnet που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση νέων μετοχών και συγκεκριμένα για κάθε τέσσερις παλαιές θα εκδοθούν πέντε νέες, με τιμή διάθεσης στα 5,6 ευρώ.
Ανάδοχοι της έκδοσης έχουν οριστεί η Εθνική Τράπεζα και η Merrill Lynch.
Τα έσοδα από την αύξηση θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτήσουν το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, ύψους 253 εκατ ευρώ, που έχει σχεδιαστεί για την περίοδο 2006-2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Walmart: Οι Walton στο Τοπ 10 των πλουσιότερων παγκοσμίως
- Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς – Εντοπίστηκε σε θάμνους κοντά στο σπίτι του
- ΗΠΑ: Διώχνουν τους CEOs όταν γεράσουν – Ρεκόρ αντικατάστασης με νεότερους
- Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 2-1: Ήττα που «γκρέμισε» τους «Μπλαουγκράνα» από την κορυφή – Πρώτη η Ρεάλ
- ΕΕ-ΗΠΑ: Μια σχέση σε κρίση – Γιατί απομακρύνονται
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]

