
Νέα απεργία του προσωπικού ασφαλείας των αεροδρομίων την Τρίτη
Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει την Τρίτη αεροπορικώς λόγω της νέας κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδος. Πάντως, τα μέλη της δηλώνουν ότι οι καθυστερήσεις θα είναι μικρής διάρκειας.
38
Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό που έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει την Τρίτη αεροπορικώς λόγω της νέας κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδος. Πάντως, τα μέλη της δηλώνουν ότι οι καθυστερήσεις θα είναι μικρής διάρκειας.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα σημεία ελέγχου επιβατών και χειραποσκευών στα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας, πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας από τις 7 το πρωί της Τρίτης έως τις 11.
Σημειώνεται ότι η 24ωρη απεργία κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική.
Ο έλεγχος επιβατών και χειραποσκευών γίνεται από προσωπικό ασφαλείας. Πάντως, τα μέλη της Ομοσπονδίας διαβεβαιώνουν ότι οι καθυστερήσεις για τους επιβάτες θα είναι μικρής διάρκειας.
Επιπλέον, τα μέλη της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσουν εκ νέου στις 11 για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα