Πόλεμο στους εμπόρους ναρκωτικών προαναγγέλλει ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης
Αποφασισμένος να πατάξει το εμπόριο ναρκωτικών εμφανίζεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο κ. Πολύδωρας δεσμεύεται να εργαστεί για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας και προαναγγέλλει τη δημιουργία επιπλέον τμημάτων Τροχαίας στις εθνικές οδούς.
30
Αποφασισμένος να πατάξει το εμπόριο ναρκωτικών εμφανίζεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο κ. Πολύδωρας δεσμεύεται να εργαστεί για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας και προαναγγέλλει τη δημιουργία επιπλέον τμημάτων Τροχαίας στις εθνικές οδούς.
Μιλώντας στην Απογευματινή του Σαββάτου, ο υπουργός επισημαίνει ότι για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών επιβάλλεται ειδική προστασία στα σχολεία. «Δεν πρόκειται να περνά κανένα φακελάκι μέσα ή στο προαύλιο» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Επίσης, αναφέρει ότι αναζητείται τρόπος ώστε να αντιμετωπίζεται ο χρήστης ως θύμα και για το λόγο αυτό ανακύπτει το θέμα της συνεργασίας με τις εθελοντικές οργανώσεις και με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, με τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας.
Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι θα υπάρξει «μηδενική ανεκτικότητα στους παραβατικούς των μεγάλων δρόμων». Παράλληλα, προαναγγέλλει την αύξηση των τμημάτων Τροχαίας στις εθνικές οδούς από τέσσερα σε 14.
Αναφερόμενος στην ασφάλεια των πολιτών, ο κ. Πολύδωρας δηλώνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει συμφιλίωση ούτε με τα γκαζάκια και πολύ περισσότερο με μεγαλύτερα προβλήματα, όπως οι ληστείες.
«Οι τραπεζίτες πρέπει να λάβουν μέτρα διότι δεν είναι πρόβλημα τα ασφαλισμένα χρήματά τους, που δεν τα χάνουν, αλλά το παράδειγμα που δίνουν στην κοινωνία και η προτροπή προς τους επίδοξους ληστές να προχωρήσουν σε διαπράξεις νέων ληστειών.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πού επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα – Οι νέες αλλαγές
- Βασίλης Σπανάκης: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για 61 αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική
- NBA: Οι πιθανότητες για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)
- Ο Στιβ Γουίτκοφ την Τρίτη στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «κόκκινες γραμμές» του Τελ Αβίβ έναντι του Ιράν
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 νεκροί από το κρύο – Σφοδρό κύμα ψύχους πλήττει την πόλη
- Κυρ. Μητσοτάκης: Πρώτα «καρφώνει» την αντιπολίτευση και μετά ζητά συναίνεση για τη συνταγματική αναθεώρηση

