Τιμωρία έξι μηνών στον Μίντο για το επεισόδιο με τον προπονητή της Αιγύπτου
Εξι μήνες εκτός εθνικής Αιγύπτου θα μείνει ο Μίντο, λόγω του επεισοδίου που δημιούργησε στον ημιτελικό αγώνα του Copa Africa κόντρα στην Σενεγάλη με τον προπονητή του, Χασάν Σεχάτα. Ο παίκτης της Τότεναμ χάνει έτσι τον τελικό της διοργάνωσης.
Εξι μήνες εκτός εθνικής Αιγύπτου θα μείνει ο Μίντο, λόγω του επεισοδίου που δημιούργησε στον ημιτελικό αγώνα του Copa Africa κόντρα στην Σενεγάλη.
Στο συγκεκριμένο ματς η Αίγυπτος πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης (όπου θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού του Γιάγια Τουρέ), αλλά ο διεθνής φορ της Τότεναμ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής.
Το συμβάν έγινε στο 79 της αναμέτρησης, όταν ο τεχνικός της Αιγύπτου, Χασάν Σεχάτα, αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον 22χρονο παίκτη.
Ο τελευταίος όχι μόνο δεν κινήθηκε γρήγορα προς το κέντρο του γηπέδου, αλλά κατά την αποχώρηση του λογομάχησε έντονα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ αν δεν υπήρξε επέμβαση των ψυχραιμοτέρων οι δύο άνδρες θα πιάνονταν στα χέρια!
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε να «καρατομήσει» τον Μίντο. «Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και δεν αρμόζει σε διεθνή παίκτη. Ντρόπιασε τη φανέλα με το εθνόσημο σε μια βραδιά χαράς όπως ήταν η νίκη επί της Σενεγάλης και η πρόκριση στον τελικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας της Αιγύπτου.
Θύματα «ποντικών» οι Νιγηριανοί διεθνείς
Δεν τους έφτανε ο αποκλεισμός από τον τελικό του Copa Africa, είχαν να ξεπεράσουν και το σοκ της κλοπής. Ο λόγος για τους Νιγηριανούς διεθνείς -έμειναν εκτός τελικού από την Ακτή Ελεφαντοστού και την παρέα των αδελφών Τουρέ και του Ντιντιέ Ντρογκμπά- οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας, την ώρα που απουσίαζαν από τα δωμάτια τους.
Η αποστολή της Νιγηρίας κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο γνωστής διεθνούς αλυσίδας στην Αλεξάνδρεια και, μόλις επέστρεψαν, διαπίστωσαν ότι αρκετά μετρητά και άλλα προσωπικά αντικείμενα είχαν «κάνει φτερά».
Ατυχέστερος όλων αποδείχθηκε ο μέσος της Μαρσέιγ, Γουίλσον Ορούμα, ο οποίος διαπίστωσε ότι του έλειπαν 5.018 ευρώ, ενώ …φτωχότερος κατά 2.090 ευρώ έγινε και ο τερματοφύλακας, Ντελε Αγιενούγκμπα. Παράλληλα, οι «ποντικοί» φρόντισαν να πάρουν μαζί τους αρκετά κινητά τηλέφωνα και διάφορα τιμαλφή.
«Εχει επιληφθεί η αστυνομία» δήλωσε λακωνικά ο Μπέλο Οσάτζιε, μέλος της νιγηριανής αποστολής στην Αίγυπτο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.