
Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές της Πουλιάδης
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πουλιάδης από τις 20 Δεκεμβρίου, μετά τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις που προκύπτουν από την ανακοίνωση της εταιρείας.
27
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πουλιάδης από τις 20 Δεκεμβρίου, μετά τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις που προκύπτουν από την ανακοίνωση της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, η εταιρία ενημέρωσε ότι κοινοποιήθηκε:
* Καταγγελία συμβάσης πιστώσης χρεωστικού υπολοίπου 8,8 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα.
* Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Krystalltech Lynx Europe GmbH, με την οποία απαγορεύεται κάθε νομική και πραγματική μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας μέχρι την συζήτηση της αιτήσης στις 11 Ιανουαρίου 2006.
* Αναγκαστική κατάσχεση της Eurobank, δυνάμει διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών των απαιτήσεων της εταιρείας ύψους 3,1 εκατ. ευρώ κατά των εταιεριών Ράδιο Κορασίδης και Elephant.
Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται σε καθεστώς επιτήρησης από τις 7 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
