
Σεισμός 5,4 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Κρήτη
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11.31 το πρωί της Παρασκευής με επίκεντρο νότια του νομού Χανίων. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.
28
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11.31 το πρωί της Παρασκευής με επίκεντρο νότια του νομού Χανίων και σε απόσταση 320 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Αθήνας.
Παρότι το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα και σε μεγάλο εστιακό βάθος, η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νησί, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- Γιατί η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ αποχώρησε από τo The White Lotus; Χάος και παρασκήνιο με τον Μάικ Γουάιτ
- Σκουριές: Στην τελική ευθεία για παραγωγή η επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα
- Αφρικανική σκόνη: Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα – Χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius